Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

οφθαλμίατρος Αθήνα | ομοιοπαθητική

Το μάτι είναι ένα ευαίσθητο όργανο, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια χειρουργική διαδικασία. Ένας έμπειρος χειρούργος οφθαλμίατρος πρέπει να προσδιορίσει το πρόβλημα και να είναι υπεύθυνος για την ασφαλή αντιμετώπισή του.

Η αναισθησία είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση στα μάτια. Συνήθως ο οφθαλμίατρος χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία. Χρησιμοποιούνται συγκεκριμένες τεχνικές για την ακινητοποίηση των εξοφθάλμιων μυών και την εξάλειψη αίσθηση του πόνου. Η τοπική αναισθησία με λιδοκαΐνη προτιμάται για ταχείες διαδικασίες. Στην τοπική αναισθησία, οι ασθενείς θα πρέπει να συνεργάζονται για να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία. Γενική αναισθησία συνιστάται για παιδιά, ανήσυχους ασθενείς και για δύσκολα περιστατικά. Στην τοπική αναισθησία είναι καλό ο οφθαλμίατρος να πραγματοποιεί καρδιαγγειακή παρακολούθηση η οποία είναι υποχρεωτική σε γενική αναισθησία



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χειρουργεία για την καταπολέμηση των οφθαλμολογικών παθήσεων μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο που διατηρεί η χειρούργος οφθαλμίατρος Λουγγή Μαρίνα.

Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι η μοναδική λύση για την καταπολέμηση των σοβαρών παθήσεων. Πολλές φορές λύση δίνει και η ομοιοπαθητική, μέθοδος που στον τομέα των ματιών δεν είναι καθόλου διαδεδομένη στην Ελλάδα.


Πολλές παθήσεις των οφθαλμών θεωρούνται ανίατες. Σε αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται πόσο χρήσιμη είναι η ομοιοπαθητική, συνεισφέροντας αρκετές φορές αποτελεσματικά στην υγεία των οφθαλμών καθώς η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από την θεραπεία και στην περίπτωση που θεραπεία δεν μπορεί να υπάρξει, με την ομοιοπαθητική εξασφαλίζουμε σε μεγάλο ποσοστό την αποφυγή ταλαιπωριών και την σταθερά καλή υγεία των ματιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε το άρθρο