Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Κωνσταντοπουλος | Ενοικιασεις Εξοπλισμου Δεξιωσεων



Κωνσταντοπουλος

H  εταιρεία Αφοί Ε. Κωνσταντόπουλου Ο.Ε. έχει ως αντικείμενο την ενοικίαση εξοπλισμού δεξιώσεων.
Η πεπειραμένη επαγγελματική μας ομάδα αναλαμβάνει να εξοπλίσει το χώρο σας για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση.
Επιλέξτε την Κωνσταντοπουλος Christar και αναθέστε σε εμάς την οργάνωση της δεξίωσης σας και γίνετε ένας από τους πολλούς ικανοποιημένους πελάτες μας.
Σκοπός μας η άρτια και ποιοτική διεξαγωγή της εκδήλωσης σας.  Κάτι που στην Κωνσταντοπουλος Christar πετυχαίνουμε πρωτίστως με το να χρησιμοποιούμε υλικά αρίστης ποιότητος , θέτοντας έτσι υψηλά standards.
  •     Εξυπηρετούμε τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες , είμαστε σε άμεση επαφή μαζί σας από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία, διαθέτοντας τον εξοπλισμό που είναι κατάλληλος για την δική σας εκδήλωση.
  •     Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πρωτότυπες ιδέες για ένα μοναδικό πάρτυ, ένα σημαντικό συνέδριο, συναυλίες και κάθε είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε δεξιώσεις γάμου και βάπτισης.
  •     Έχουμε δυνατότητα κάλυψης μέχρι και 4.000 ατόμων διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων, τόσο σε κλασικό ύφος, όσο και πιο μοντερνό ή εξειδικευμένο.
Christar Events... εμπιστευτείτε μας την οργάνωση της δεξίωσης σας, για να τη μετατρέψουμε με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, σε μια μοναδική εμπειρία...

Οργανωση γαμου

Η Christar Events δραστηριοποιείται φυσικά και στην οργανωση γαμου.
Αναλάβετε τις υπόλοιπες εργασίες και αφήστε σε εμάς την οργανωση γαμου.
Ο μεγάλος αριθμός ικανοποιημένων πελατών τους οποίους εξυπηρετήσαμε
μέχρι σήμερα είναι η εγγύηση μας!

Οργανωση δεξιωσεων


Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για οργανωση δεξιωσεων. Ανεξάρτητα με το μέγεθος και το ύφος της δεξίωσης.
Eίμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Εμπιστευτείτε μας και θα σας αποδείξουμε πως η οργανωση δεξιωσεων από τους ειδικούς είναι απαραίτητη για την επιτυχημένη και χωρίς άγχος διεξαγωγή τους! Μπορούμε να καλύψουμε μέχρι και 4000 άτομα!

Eξοπλισμος εκδηλωσεων | Καταλογος

Στον παρακάτω κατάλογο θα βρείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας που θα σας πείσουν πως ο εξοπλισμος εκδηλωσεων είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας που μπορούμε να καλύψουμε εύκολα και αποτελεσματικά. Επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα για την κάθε περίσταση, ο εξοπλισμος εκδηλωσεων από την Κωνσταντοπουλος Christar θα σας αφήσει απόλυτα δικαιωμένους που μας επιλέξατε.

Ενοικιασεις εξοπλισμου δεξιωσεων

Ενδιαφέρεστε για ενοικιασεις εξοπλισμου δεξιωσεων; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να σας δώσει την καταλληλότερη προσφορά!
Η Κωνσταντοπουλος Christar με τον επαγγελματισμό της και τον υπερπλήρη εξοπλισμό που διαθέτει μπορεί να ικανοποιήσει και τον απαιτητικότερο πελάτη! Συνεργαστείτε μαζί μας και θα διαπιστώσετε πως οι ενοικιασεις εξοπλισμου δεξιωσεων είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σας προβληματίζει.

Πηγή: http://agorainfo.gr/nea-arthra/konstantopoulos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε το άρθρο