Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ | ΣΤΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

περσιδες εξαερισμου

Στην AIR STAR θα βρείτε περσιδες εξαερισμου παντός τύπου. Μεγάλη ποικιλία σε περσιδες εξαερισμου αλουμινίου, χαλκού, πλαστικές, μεταλλικές, ανοξείδωτες, αλουμινίου με φύλλα. Απευθυνθείτε σε εμάς για τις καλύτερες περσιδες εξαερισμου.

στομια κλιματισμου

Παρακάτω θα δείτε κάποια από τα στομια κλιματισμου που διαθέτει η εταιρεία AIR STAR. Μεγάλη ποικιλία σε στομια κλιματισμου ώστε να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

στομια εξαερισμου

Μεγάλη ποικιλία σε στομια εξαερισμου, ανάλογα με το υλικό και το σχέδιο που αναζητάτε. Κάποια είδη σε στομια εξαερισμου θα δείτε παρακάτω.

στομια ενεργειακων τζακιων
Στην AIR STAR θα βρείτε στομια ενεργειακων τζακιων σε όμορφα σχέδια για να τοποθετήσετε στο τζάκι σας. Επισκευτείτε την εταιρεία μας για να δείτε όλα τα σχεδια και τους τύπους για στομια ενεργειακων τζακιων και δείτε παρακάτω κάποια από αυτά.

φιλτρα κλιματισμου

Φιλτρα κλιματισμου πολλών τύπων. Αναζητήστε αυτό που ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ | ΣΤΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Η εταιρεία ανανεώνει συνεχώς τη γκάμα των στομίων, πλουτίζοντάς την με νέα σχέδια διαφοροποιώντας το design και τη λειτουργικότητα τους σύμφωνα με την επιθυμία των πελατών. Η επιχειρηματική στρατηγική και οι συγκροτημένες ιδέες της AIR STAR δημιούργησαν καινοτομία στο χώρο των στομίων εφάμιλλη ευρωπαϊκών προδιαγραφών βάση της σύγχρονης τεχνολογίας. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε περσιδες εξαερισμου, στομια κλιματισμου, στομια εξαερισμου, φιλτρα κλιματισμου και στομια ενεργειακων τζακιων, ώστε να καλύψετε κάθε σας ανάγκη.


Πηγή :  http://agorainfo.gr/nea-arthra/persides-eksaerismou-stomia-klimatismou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε το άρθρο