Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ορθοπεδικα στρωματα

Τα ορθοπεδικα στρωματα γεννήθηκαν την δεκαετία του 1950, όταν με ιατρικές καινοτομίες, πολλοί κατασκευαστές στρωμάτων έκαναν μια προσπάθεια να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και να τους δώσουν ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους. Στα μέσα της, οι προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς και τα νέα, ανώτερα στρωματα γεννήθηκαν. Τα ορθοπεδικα στρωματα ήταν το τελικό προϊόν πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης από πολλές διαφορετικές εταιρείες.
Για πολλούς πάσχοντες από τον πόνο στην πλάτη, τα ορθοπεδικα στρωματα μπορούν να προσφέρουν μια τεράστια βελτίωση στην ποιότητα της ζωής τους. Η κατάλληλη στήριξη, καθώς και μείωση της πίεσης στα σημεία του πόνου μπορούν να βοηθήσουν τους πάσχοντες να έχουν έναν καλό νυχτερινό ύπνο και την τόσο αναγκαία ανακούφιση από τον πόνο.
Τα σύγχρονα ορθοπεδικα στρωματα συναντώνται σε μια ποικιλία σχεδίων και υλικών. Μαζί με τα κλασικά ελατήρια κάνουν την εμφάνισή τους και τα memory foam, που αποτελούνται από ένα υλικό σχεδιασμένο από την ΝΑSΑ και αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα στρωματα.
ορθοπεδικα στρωματα

Πηγή: http://agorainfo.gr/nea-arthra/orthopedika-stromata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε το άρθρο