Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

χρυσα κοσμηματα


χρυσα κοσμηματα

χρυσα κοσμηματαΟ χρυσός προτιμάται ευρέως για την δημιουργία κοσμημάτων, καθώς δεν αντιδρά με την ατμόσφαιρικη υγρασία και τη σκουριά.
Αποτελεί σταθερή αξία στην αγορά η οποία σχεδόν πάντα αυξάνεται. Είναι πολύ όλκιμος και ελατός, κάτι το οποίο του επιτρέπει να τροποποιείται με πολλές μεθόδους παίρνοντας διάφορα περίτεχνα σχήματα.
Το κόστος του χρυσού αναλογικά με το βάρος του είναι υψηλό, κάτι το οποίο καθιστά τα χρυσα κοσμηματα ακριβότερα από εκείνα που δημιουργούνται από άλλο υλικό. Το πολύτιμο αυτό μέταλλο χαίρει εξαιρετικής εκτίμησης παγκοσμίως από την προϊστορική περίοδο! Έχει λαμπερό κίτρινο χρώμα και ο τρόπος που αντανακλά το φως το κάνει πολύ ελκυστικό. Επίσης δε σκουριάζει, δε διαβρώνεται και καθαρίζει εύκολα. Επίσης είναι πολύ ανθεκτικό.
Για τους παραπάνω λόγους ο περισσότερος κόσμος έχει επίγνωση του ότι ο χρυσός είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο μέταλλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κοσμημάτων.
Έτσι, τα χρυσα κοσμηματα για πολλούς έχουν ανεκτίμητη αξία. Στο "Κόσμημα-ρολόι Κανάκης" μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή από εξαιρετικά χρυσα κοσμηματα εκείνο που σας ταιριάζει και θα αποτελέσει το ιδανικό σας αξεσουάρ που πάντα ονειρευόσασταν.

Πηγή: Wikipedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε το άρθρο