Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

μονωσεις ταρατσων

Μονώστε μόνιμα την ταράτσα σας! Εμπιστευτείτε την εμπειρία της Α-Μονωτεχνικής στις μονωσεις ταρατσων!


Η Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗ σας προτείνει μόνιμη μονωση και προστασίας με το σύστημα PENETRON, με ενεργούς

κρυστάλλους, που διεισδύουν μέσα στο σκυρόδεμα και μόνιμα ενεργή για όλη τη διάρκεια ζωής της κατασκευής. Το

προσωπικό της Α-ΜΟΝΩΤΕΧΝΙΚΗΣ έχει εκπαιδευτεί από την ίδια την PENETRON και έχει πιστοποιηθεί για την άρτια
εφαρμογή του υλικού, εγγυόντας σας μόνιμη μόνωση για όσο υπάρχει σκυρόδεμα. Για την εφαρμογή του υλικού αυτού, απαιτείται εξειδίκευση την οποία έχουμε, οπότε μπορείτε να ξενοιάσετε άμεσα από το πρόβλημα που υπάρχει στην
ταράτσα σας.
Η διαφορά της μόνιμης στεγάνωσης και προστασίας σαν ένα διαχρονικό σύστημα λύσης.

Υπάρχουν πολλών ειδών μονώσεις όπως ασφαλτόπανα, PVC μεμβράνη, επαλειφόμενα σε τσιμεντοειδή ή ακρυλικές - πουλεουρεθανικές βαφές. Σε αντιπαράθεση όλων αυτών των συμβατικών συστημάτων στεγανοποίησης, τα ενδοχειμικά συστήματα με ενεργούς κρυστάλλους, όπως το PENETTRON, έχουν μόνιμες ιδιότητες στεγανοποίησης, αντιδιαβροτικής προστασίας των οπλισμών και προστασία έναντι ενανθράκωσης του σκυροδέματος.
Η μόνιμη στεγανοποίηση επιτυγχάνεται μέσω της ιδιότητας επανεπούλωσης των κρυστάλλων ( self-healing ) που κλείνει ακόμα και νέα τριχωειδή 0,5 mm, όταν περάσει απο αυτά νερό.

Η εταιρία μας μπορεί να μονώσει την ταράτσα σας με οποιαδήποτε μέθοδο επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί, την κατάλληλη μέθοδο και υλικά σύμφωνα με το οικονομικό ποσό που μπορείτε να διαθέσετε. Με το τηλέφωνό σας, θα έρθουμε στο χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ, να εκτιμήσουμε το μέγεθος της βλάβης ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΑΖΙ!

*Παρακάτω στις φωτογραφίες βλέπετε δείγματα εφαρμογής μόνωσης ταράτσας απο την προετοιμασία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.*
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικές μονωσεις ταρατσων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε το άρθρο